GDPR

Koordinátor Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (KIDSOK) je příspěvkovou organizací Olomouckého kraje, který je jeho zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je zajištění veřejné dopravy a její globální systémové řízení z jednoho místa.

KIDSOK zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

KIDSOK je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem prodeje časových jízdních kuponů.

 

Kontaktní adresa správce:

Koordinátor Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje, příspěvková organizace, Jeremenkova 1210/40b, 779 11 Olomouc

telefon: +420 587 336 655, e-mail: kidsok@kidsok.cz , ID datové schránky: idz9c2j

 

Kontaktní osobou pro řešení Vašich požadavků a dotazů je referent správy ochrany osobních údajů:

adresa: Jeremenkova 1210/40b, 779 11 Olomouc

telefon: +420 587 336 668, e-mail: referent.oou@kidsok.cz

 

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vaší registrace (smlouvy o poskytování služeb) do e-shopu a na základě uvedení Vašich údajů v rezervačním formuláři při objednávání autobusu Olomouckého kraje.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte u referenta správy ochrany osobních údajů.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Zásady používání souborů cookie

Náš web používá soubory cookie. Soubor cookie je malý soubor tvořený písmeny a číslicemi, který (za předpokladu vašeho souhlasu) uložíme do vašeho počítače. Podle těchto souborů cookie vás dokážeme odlišit od ostatních uživatelů webu a přizpůsobit činnost našich webových stránek tak, aby se vám web lépe procházel. Současně ho tak můžeme vylepšovat. V našich zásadách používání souborů cookie najdete úplné informace o typech souborů cookie, které používáme, a účelech jejich použití. Pokud budete tento web dále používat, vyjadřujete tím s používáním souborů cookie souhlas.

Co je to soubor cookie?

Soubor cookie je malý textový soubor, který (za předpokladu vašeho souhlasu) uložíme do vašeho počítače nebo zařízení. Soubory cookie mohou mít řadu využití. Podrobněji si je vysvětlíme v následující části.

Soubory cookie můžete prostřednictvím internetového prohlížeče nebo pomocí softwaru třetích stran zablokovat nebo odebrat. Pokud to ale uděláte, může u některých webových stránek docházet k potížím. Pokud budete web dále používat, vyjadřujete tím souhlas s používáním souborů cookie.

K čemu soubory cookie na webových stránkách slouží?

Soubory cookie mají řadu různých úkolů. Zde je několik příkladů:

Pamatujte si: soubory cookie můžete kdykoli zablokovat nebo odebrat, ale pokud to uděláte, budou uložené informace trvale vymazány.

Soubory cookie používané na tomto webu

Na našem webu používáme čtyři kategorie souborů cookie:

1. Zcela nezbytné soubory cookie

Jedná se o soubory cookie, bez kterých se provoz webu vůbec neobejde. Sem třeba řadíme soubory cookie, které vám umožňují přejít na správné stránky, pokud nějakým způsobem fungování webu aktualizujeme.

2. Soubory cookie související s návštěvností

Tyto soubory cookie shromažďují informace týkající se toho, jakým způsobem návštěvníci web využívají. Pokud dojde k nějakým chybám, pomohou nám je pochopit, a umožňují nám také vyzkoušet nové funkce. Neshromažďujeme informace, které by mohly návštěvníky přímo identifikovat. Údaje jsou souhrnné a anonymní. Tyto informace používáme ke zlepšení funkčnosti webu.

3. Soubory cookie vyžadované funkcemi

Tyto soubory cookie nám na webu pomáhají provozovat konkrétní funkce, se kterými se vám bude lépe používat. Mohou například obsahovat vaše preference (třeba kterého jste vybrali prodejce), zjišťují, zda jsme vám už nenabídli určitou službu (jako jsou dotazníky), nebo slouží k uložení složitějších rozhodnutí (například konkrétního produktu, který vás zajímá).

4. Soubory cookie zajišťující cílení nebo inzerci

Tyto soubory cookie zaznamenávají vaše návštěvy na webu, dále pak stránky, které jste navštívili, a odkazy, na které jste přešli. Tyto informace využijeme k tomu, aby naše webové stránky a na nich zobrazované reklamy byly provázanější s tím, co vás zajímá. Za tímto účelem můžeme dané informace také sdílet s třetími stranami. Slouží také ke sledování úspěšnosti reklamních kampaní.

Upozorňujeme, že soubory cookie mohou používat i třetí strany (jako jsou třeba reklamní sítě nebo poskytovatelé externích služeb, například analýz webových přenosů). Nad těmito soubory cookie nemáme žádnou kontrolu. Lze předpokládat, že tyto soubory cookie budou patřit mezi soubory cookie související s návštěvností nebo cílením.


 

Vlakem, autobusem i tramvají na jednu jízdenku

Aktuality

CestujOK.cz - cestuj Olomouckým krajem jednoduše, bez starostí a s přehledem

18.09.2018

Víte, že na www.CestujOK.cz snadno vyhledáte spojení v rámci IDSOK v Olomouckém kraji, jednoduše zjistíte ceny jízdného, nebo můžete online sledovat pozice vozidel a zpoždění spojů IDSOK? Velkou výhodou aplikace je mimo jiné zobrazování informací o trase spojení včetně aktuální polohy jedoucích spojů na mapě, ceny jízdního dokladu a zón IDSOK, kterými spoj projíždí. Odpadá tak potřeba hledat spoje nebo zóny IDSOK v tištěné brožuře. více »

Regionální Den železnice připomene 130 let Slezského Semmeringu

12.09.2018

Na 15. září je v Olomouckém kraji připraven regionální Den železnice. Bude ve znamení oslav 130. výročí trati Hanušovice – Lipová Lázně – Mikulovice. Právě po této významné horské železnici se návštěvníci svezou historickým vlakem v čele s parní lokomotivou „Rosnička“. více »

Koordinátor Integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje IDSOK - Integrovaný dopravní systém Olomouckého kraje Olomoucký kraj
English flagenglish